expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Η Eurovision πάει στη «Δ.Τ.» μέσω ΝΕΡΙΤ!




Έλυσε και το πρόβλημα της μή αναγνώρισης της Δ.Τ από την EBU η κυβέρνηση. Βάζει τους ανθρώπους της ΝΕΡΙΤ να «καθαρίσουν» και να υπογράψουν σύμβαση με την EBU για τους τρεις διαγωνισμούς της ευρωπαϊκής ένωσης δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών, Eurovision Τραγουδιού, νέων Μουσικών και junior, προγράμματα τα οποία θα παραδώσει με σύμβαση που ήδη υπογράφηκε
στη Δ.Τ.!.

 Σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ της ΝΕΡΙΤ από τις 12 Νοεμβρίου, τα πρακτικά του οποίου ανέβηκαν στη Διαύγεια, «μετά από εισήγηση του Προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα την αναδοχή των υποχρεώσεων που απομένουν για τα προγράμματα της EBU, μετά την αρχική υπογραφή σχετικών συμβάσεων από τη ΔΤ».

Οι όροι που αναλαμβάνει να εκπληρώσει η ΝΕΡΙΤ είναι για το «Junior Eurovision Song Contest» μία εκπομπή του τελικού, με κόστος για την ενεργοποίηση κυκλωμάτων το οποίο δεν αναφέρεται. Για τη Eurovision νέων μουσικών «Λογιστική και οργανωτική υποστήριξη προς Ωδεία ή/και άλλους φορείς για την επιλογή του Έλληνα νέου μουσικού που θα  συμμετάσχει στον τελικό με κόστος 28.000 ευρώ.


Πηγή:  http://www.typologies.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου